Catering på Lilla Rött

Du planerar festen

Vi lägger vår själ i maten

Maten kommer levererad

Du har en grym fest

Låt oss få skämma bort dig

Lilla Rött har nu bestämt sig för att erbjuda en förstklassig catering. Vi skräddarsyr en catering efter dina önskemål och behov. Du ger oss en fönstertitt på hur ditt event kommer att se ut, därefter skapar vi idéer till er av olika slag. Tillsammans utvecklar vi en av idéerna, den som passar er bäst.

Lilla Rött har varit med ett tag, vi har ett bagage med oss som passerat strax över 10 år. Vår drivkraft har varit att tillaga mat, något som får dig att efterlängta nästa besök. Vi ser till att servicenivån alltid är hög och jämn, då du som enskild gäst ska få all uppmärksamhet som du behöver för att äta en oförglömlig middag. Det skall gå snabbt, vara smakrikt och tillagas efter beställning.

 

Allt detta står vi för

Fatih Cetinkaya a.k.a Mackan

Recensioner från våra härliga kunder

Maten var lika god som alltid, helt fantastisk! Alla var supernöjda och ni lär få några nya kunder!
Jättebra service och punktligt, toppen att ni kunde köra ut! Ni räddade min 30-årsfest, det blev jätte lyckat!! Ett stort tack

Madeleine

Hej! Återigen, ett stort TACK för den fantastiska maten ni levererade i onsdags! De flesta av oss är fortfarande mätta

Nora

Hej. Har nu kommit hem. Vi blev 27 personer som samtliga var jättenöjda! Presentationen, sammansättningen, smaksättningen/kryddningen, fräscha fina råvaror. de flesta var mellan 30-40 år. sedan var vi 4 föräldrar (som jag 65+) varav en fd kock som också öste beröm! Tur att de var rikligt tilltaget för våra “vegos”, övriga åt deras mat med förtjusning. Tack snälla för ett fantastiskt fint jobb och att du/ni bidrog till till en hellyckad födelsedagsfest för min dotter o hennes bästa kompis. Helt suveränt!!

Bosse

Heeeeej! Måste tacka er, ALLA var så nöjda med maten och upplägget! Väldigt lyckat och gott, tusen tack för allt. Jag kommer att beställa privat från er när det dyker upp någon tillställning här.

Anonym

Vi har ett brett urval av mat som passar till varje tillfälle. Har du andra idéer än vad som erbjuds här, låt höra, så kan vi utveckla en smakupplevelse tillsammans. Vi är inte omöjliga på något plan och samarbetar gärna. Lilla Rött kompromissar inte med råvaror, kvalitet eller den omsorg vi delar med oss vid varje tillagning. Alla kryddor och ingredienser finns där av ett skäl, vi vill tilltala er med den passion & kärlek vi har för din speciella catering.

Vi levererar allt ifrån italienska bufféer, pastasallader, fastfood, gratinerad pasta, färsk pasta, plockmat.

Utifrån vår erfarenhet är mat, dryck bärande. Vi vill som rött står för kärlek, sammanhållning och temperament vara bärande för att överträffa era förväntningar.

Vi tar emot beställningar från 15 personer & uppåt. Kontakta oss gärna för frågor eller offert.

Är det något du funderar över?

Om du har frågor eller funderingar angående mat, leverans till dörren etc. är du välkommen att skicka ett mail eller ringa till oss 08-712 12 00.

Här kan vi snacka om catering

Vill du snabbt få iväg en förfrågan, så kan du använda vårt cateringformulär. Du får gärna skriva när i tiden du ser framför dig att du kommer att ha ditt kalas, samt om det är något annat som är viktigt och kan vara bra att veta när vi ska svara dig. Vill du hellre ringa och snacka så är du precis lika välkommen!

Gäller antal personer

* = obligatoriska fält