Catering med Lilla Rött

catering_top

Lilla Rött har nu bestämt sig för att erbjuda en förstklassig catering. Vi skräddarsyr en catering efter dina önskemål och behov. Du ger oss en fönstertitt på hur ditt event kommer att se ut, därefter skapar vi idéer till er av olika slag. Tillsammans utvecklar vi en av idéerna, den som passar er bäst.Lilla Rött har varit med ett tag, vi har ett bagage med oss som passerat strax över 10 år. Vår drivkraft har varit att tillaga mat, något som får dig att efterlängta nästa besök. Vi ser till att servicenivån alltid är hög och jämn, då du som enskild gäst ska få all uppmärksamhet som du behöver för att äta en oförglömlig middag. Det skall gå snabbt, vara smakrikt men ändå tillagas efter beställning.

Vi har ett brett urval av mat som passar till varje tillfälle. Har du andra idéer än vad som erbjuds här, låt höra, så kan vi utveckla en smakupplevelse tillsammans. Vi är inte omöjliga på något plan och samarbetar gärna. Lilla Rött kompromissar inte med råvaror, kvalitet eller den omsorg vi delar med oss vid varje tillagning. Alla kryddor och ingredienser finns där av ett skäl, vi vill tilltala er med den passion & kärlek vi har för din speciella catering.

 

Vi levererar allt ifrån italienska bufféer, pastasallader, fastfood, gratinerad pasta, färsk pasta, plockmat.

Utifrån vår erfarenhet är mat, dryck bärande. Vi vill som rött står för kärlek, sammanhållning och temperament vara bärande för att överträffa era förväntningar.

Vi tar emot beställningar från 15 personer & uppåt. Kontakta oss gärna för frågor eller offert.

Är det något du funderar över?

Om du har frågor eller funderingar angående mat, leverans till dörren etc. är du välkommen att skicka ett mail eller ringa till oss.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Gäller antal personer

Ditt meddelande